Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cztpowe AEL 1930
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Afxentiou verovert de bal door een tackle van achteren. Afxentiou met een sublieme pass. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Lympouras onderschept slim de pass. Lympouras passt de bal zonder na te denken. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou geeft een hoge lob. Mut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - AEL 1930 0:1

40e minuut.
Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Genagritis is nu in balbezit. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 66%, AEL 1930 34%.
cztpowe - AEL 1930 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachariou met de inworp. Pieridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieridis geeft een hoge lob. Genagritis probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous is nu in balbezit. Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap. Mut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Yetkili met de inworp. Emin rent richting de bal. Emin met een sublieme pass. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menoikou met de inworp. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Yetkili met een snelle inworp. Emin met een sublieme pass. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 58%, AEL 1930 42%.
cztpowe - AEL 1930 0:1