Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marios FC عادل رونالدينهو
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 12.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Bayramoğlu kopt de bal weg. Paletsios controleert de bal met de borst. Pittas onderschept slim de pass. Grivas is nu in balbezit. Grivas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - عادل رونالدينهو 1:0

21e minuut.
Papachristou geeft een lange en hoge pass. Lemesios heeft problemen om de bal te vangen. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - عادل رونالدينهو 2:0

41e minuut.
Bayramoğlu kopt de bal weg. Paletsios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zografos is nu in balbezit. Zografos draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - عادل رونالدينهو 3:0

44e minuut.
Hassan rent richting de bal. Hassan met een sublieme pass. Agapiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skannavias rent richting de bal. Skannavias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 50%, عادل رونالدينهو 50%.
Marios FC - عادل رونالدينهو 3:0

50e minuut.
Michaelides heeft problemen om de bal te vangen. Grivas rent richting de bal. Grivas passt de bal zonder na te denken. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Akrivakos de bal onder controle te krijgen. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas passt de bal in één keer door. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Papachristou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grivas geeft een hoge lob. Zografos speelt de bal door. Klungelig pakt Pittas de bal. Pittas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - عادل رونالدينهو 4:0

88e minuut.
Aşçıoğulları passt de bal in één keer door. Papachristou rent richting de bal. Michaelides rent richting de bal. Papachristou verovert de bal door een tackle van achteren. Papachristou geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 34%, عادل رونالدينهو 66%.
Marios FC - عادل رونالدينهو 4:0