Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon92 DYNAMO LATSIA CY FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Kokkinos onderschept slim de pass. Kokkinos geeft de bal voor. Kyriakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris verovert de bal door een tackle van achteren. Moraris haalt uit met een fantastische trap. Manyera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tartaros verovert de bal door een tackle van achteren. Arman is nu in balbezit. Arman probeert naar een medespeler te passen. Moraris rent richting de bal. Moraris schiet op doel. Manyera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Arman is nu in balbezit. Tsierkezos onderschept slim de pass. Tsierkezos passt de bal zonder na te denken. Gilanlıoğlu rent richting de bal. Gilanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Erginel met een harde bal richting middenveld. Papavasiliou kopt de bal weg. Moraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Albayrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iaponas geeft een lange en hoge pass. Loizou rent richting de bal. Moraris onderschept slim de pass. Moraris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kokkinos kopt de bal weg. Tartaros probeert de bal aan de voet te houden. Mouchtaris speelt de bal door. Moraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loizou met een harde bal richting middenveld. Arman kopt de bal weg. Koutsoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoloukas passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tartaros geeft een lange en hoge pass. Gilanlıoğlu rent richting de bal. Arman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanlıoğlu onderschept slim de pass. Gilanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 56%, DYNAMO LATSIA CY FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apollon92 - DYNAMO LATSIA CY FC 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 55%, DYNAMO LATSIA CY FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apollon92 - DYNAMO LATSIA CY FC 0:0