Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEL 1930 FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Miltiadous passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Emin de bal. Emin met een sublieme pass. Menoikou is nu in balbezit. Menoikou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Afxentiou geeft de bal voor. Inworp. Athanasiou met een snelle inworp. Miamiliotis rent richting de bal. Miamiliotis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paulou rent richting de bal. Paal! Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - FC.Dinamo 0:1

21e minuut.
Menoikou passt de bal in één keer door. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin passt de bal in één keer door. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris met een sublieme pass. Yetkili heeft problemen om de bal te vangen. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 55%, FC.Dinamo 45%.
AEL 1930 - FC.Dinamo 0:1

46e minuut.
Miltiadous passt de bal zonder na te denken. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou met een sublieme pass. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris haalt uit met een fantastische trap. Zacharatos bokst de bal weg.

66e minuut.
Beyidoğlu Önen geeft de bal voor. Inworp. Miamiliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louvaris rent richting de bal. Louvaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Emin met een sublieme pass. Miltiadous is nu in balbezit. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panagides de bal onder controle te krijgen. Öztoprak bokst de bal weg.

79e minuut.
Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou probeert naar een medespeler te passen. Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel. Klungelig pakt Miamiliotis de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zacharatos met een harde bal richting middenveld. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin probeert naar een medespeler te passen. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bensen is nu in balbezit. Bensen geeft de bal voor. Inworp. Menoikou met een snelle inworp. Miltiadous geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 60%, FC.Dinamo 40%.
AEL 1930 - FC.Dinamo 0:1