Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn cztpowe
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Vamvakas geeft een hoge lob. Mut speelt de bal door. Kaskiris kopt de bal weg. Paletsios probeert de bal met de borst te controleren. Paletsios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grivas speelt de bal door. Paletsios is nu in balbezit. Paletsios passt de bal zonder na te denken. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Aristotelous verovert de bal door een tackle van achteren. Canver rent richting de bal. Aristotelous onderschept slim de pass. Aristotelous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Paletsios haalt uit met een fantastische trap. Canver probeert de bal met de borst te controleren. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - cztpowe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 37%, cztpowe 63%.
Keraynos Patelwn - cztpowe 1:0

56e minuut.
Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios speelt de bal door. Grivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - cztpowe 2:0

60e minuut.
Zachariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaskiris is nu in balbezit. Kaskiris passt de bal met de wreef. Paletsios rent richting de bal. Paletsios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Photiou geeft een lange en hoge pass. Varer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif onderschept slim de pass. Akif haalt uit met een fantastische trap. Özkardaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - cztpowe 2:1

66e minuut.
Kaskiris kopt de bal weg. Klungelig pakt Grivas de bal. Aristotelous is nu in balbezit. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genagritis speelt de bal door. Varer rent richting de bal. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Genagritis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özadam komt het veld opgelopen. Pieridis met een snelle inworp. Akif is nu in balbezit. Vamvakas begaat een overtreding. Akif wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akif kan niet meer verder spelen. Demetriadis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 38%, cztpowe 62%.
Keraynos Patelwn - cztpowe 2:1