Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cztpowe Keraynos Patelwn
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Vamvakas rent richting de bal. Varer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vamvakas zijn tegenspeler op de grond. Vamvakas krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Arman verovert de bal door een tackle van achteren. Arman geeft een lange en hoge pass. Özadam kopt de bal weg. Gunbay is nu in balbezit. Gunbay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Photiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eralp verovert de bal door een tackle van achteren. Paletsios rent richting de bal. Paletsios draait met de bal, schiet en ... Grivas kan de bal niet met de borst controleren. Paal!

21e minuut.
Özadam verovert de bal door een tackle van achteren. Paletsios verovert de bal door een tackle van achteren. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous haalt uit met een fantastische trap. Canver probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - Keraynos Patelwn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 44%, Keraynos Patelwn 56%.
cztpowe - Keraynos Patelwn 0:1

49e minuut.
Photiou onderschept slim de pass. Photiou passt de bal met de wreef. Aristotelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paletsios geeft een lange en hoge pass. Kaskiris is nu in balbezit. Zachariou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zachariou krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Canver heeft problemen om de bal te vangen. Aristotelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Canver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristotelous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aristotelous kan niet meer verder spelen. Efthimiou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 56%, Keraynos Patelwn 44%.
cztpowe - Keraynos Patelwn 0:1