Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marios FC apollon92
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Targen speelt de bal door. Prokopis rent richting de bal. Gilanlıoğlu onderschept slim de pass. Gilanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - apollon92 0:1

13e minuut.
Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoloukas met een sublieme pass. Grivas rent richting de bal. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marios FC - apollon92 1:1

28e minuut.
Gündüzler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsierkezos rent richting de bal. Tsierkezos speelt de bal door. Gilanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanlıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - apollon92 1:2

41e minuut.
Bayramoğlu kopt de bal weg. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Targen zijn tegenspeler op de grond. Targen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pittas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pittas kan niet meer verder spelen. Kondoz komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bayramoğlu kopt de bal weg. Grivas rent richting de bal. Grivas probeert naar een medespeler te passen. Kondoz rent richting de bal. Kondoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 50%, apollon92 50%.
Marios FC - apollon92 1:2

49e minuut.
Tsierkezos probeert naar een medespeler te passen. Gilanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Poyadjis is nu in balbezit. Gilanlıoğlu onderschept slim de pass. Gilanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Loizou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papachristou met een snelle inworp. Daar is Grivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grivas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aşçıoğulları speelt de bal door. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas passt de bal in één keer door. Kondoz rent richting de bal. Kondoz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Grivas passt de bal met de wreef. Daar is Kondoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manyera probeert naar een medespeler te passen. Bayramoğlu kopt de bal weg. Kyriakidis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zografos neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 38%, apollon92 62%.
Marios FC - apollon92 1:2