Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Rhinocéros angel team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Billong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga rent richting de bal. Billong onderschept slim de pass. Billong geeft de bal voor. N`Jie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Rhinocéros - angel team 1:0

13e minuut.
M`Bella rent richting de bal. M`Bella geeft de bal voor. Daar is Djom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panenbeng rent richting de bal. Panenbeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Rahibou de bal. Bassi is nu in balbezit. Bassi geeft een hoge lob. N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
M`Bella probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Douala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djom rent richting de bal. Djom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom passt de bal in één keer door. Rahibou bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenbeng verovert de bal door een tackle van achteren. Panenbeng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Rhinocéros 59%, angel team 41%.
Rouges Rhinocéros - angel team 1:0

47e minuut.
Dikoume geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Billong bereikt de bal nog maar net als eerste. Billong draait met de bal, schiet en ... Essame probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Rhinocéros - angel team 2:0

62e minuut.
Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom probeert naar een medespeler te passen. Panenbeng rent richting de bal. Panenbeng draait met de bal, schiet en ... M`Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Rhinocéros - angel team 2:1

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat M`Ba niet meer kan verder spelen. M`Biayi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jouabe speelt de bal door. Lamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamu geeft een lange en hoge pass. Etong kopt de bal weg. Mayebi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Atanga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Djom de bal. Djom passt de bal in één keer door. Daar is Panenbeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panenbeng haalt uit met een fantastische trap. M`Biayi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Rhinocéros 46%, angel team 54%.
Rouges Rhinocéros - angel team 2:1