Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Léopards FIEPGLG
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lamu rent richting de bal. Lamu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djoubairou met een snelle inworp. Nadege geeft een lange en hoge pass. N`Djoké bokst de bal weg.

6e minuut.
Messomo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djoubairou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadege bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadege geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt N`Gody de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tapoko kopt de bal weg. Klungelig pakt Kegne de bal. Ousmanou verovert de bal door een tackle van achteren. Tatiense onderschept slim de pass. Tatiense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - FIEPGLG 0:1

23e minuut.
Messomo rent richting de bal. Djoubairou is nu in balbezit. Messomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Messomo krijgt een gele kaart. Djoubairou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Galle met een snel genomen vrije trap. N`Djoké probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rouges Léopards - FIEPGLG 1:1

30e minuut.
Djoubairou kopt de bal weg. Daar is N`Dembel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadege bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadege haalt uit met een fantastische trap. N`Djoké werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - FIEPGLG 2:1

40e minuut.
N`Diba passt de bal in één keer door. N`Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Galle passt de bal met de wreef. N`Gody is nu in balbezit. N`Gody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jua geeft een lange en hoge pass. N`Guea kopt de bal weg. N`Dembel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Gody rent richting de bal. N`Gody haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Léopards 50%, FIEPGLG 50%.
Rouges Léopards - FIEPGLG 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Léopards 45%, FIEPGLG 55%.
Rouges Léopards - FIEPGLG 2:1