Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angel team gonzalez
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kamga passt de bal zonder na te denken. Douala speelt de bal door. Klungelig pakt Ikwi de bal. Djom rent richting de bal. Djom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moundi met een sublieme pass. Atanga kopt de bal weg. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenbeng onderschept slim de pass. Panenbeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dikoume met een sublieme pass. Djom rent richting de bal. Djom passt de bal in één keer door. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
angel team - gonzalez 1:0

10e minuut.
Moudime speelt de bal door. Talonsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom passt de bal in één keer door. Panenbeng rent richting de bal. Paal!

12e minuut.
N`Jock rent richting de bal. N`Jock passt de bal met de wreef. Kamga rent richting de bal. Konamegui onderschept slim de pass. Konamegui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
angel team - gonzalez 1:1

37e minuut.
Kamga geeft een hoge lob. Sinju met een sublieme pass. Daar is Malenou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga met een sublieme pass. Daar is Atanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konamegui rent richting de bal. Konamegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Douala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikwi verovert de bal door een tackle van achteren. Ikwi probeert naar een medespeler te passen. Djom rent richting de bal. Djom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angel team 41%, gonzalez 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
angel team - gonzalez 1:1

48e minuut.
Djom rent richting de bal. Djom passt de bal in één keer door. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga onderschept slim de pass. Atanga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Djom passt de bal zonder na te denken. Kamga rent richting de bal. Kamga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panenbeng de bal. Panenbeng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yebga. Dikoume raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamga met een snel genomen vrije trap. Panenbeng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
angel team - gonzalez 2:1

55e minuut.
Moudime is nu in balbezit. Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom passt de bal met de wreef. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Malenou geeft de bal voor. Inworp. Mayebi met de inworp. Djom is nu in balbezit. Djom geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
angel team - gonzalez 3:1

83e minuut.
Eboutou geeft een lange en hoge pass. Djom probeert de bal met de borst te controleren. Panenbeng rent richting de bal. Panenbeng draait met de bal, schiet en ... Moundi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
angel team - gonzalez 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angel team 27%, gonzalez 73%.
angel team - gonzalez 4:1