Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bertrand100 Noirs Guerriers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Moutchen rent richting de bal. Biloa bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biloa is nu in balbezit. Biloa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Omogu trapt de bal weg. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue passt de bal in één keer door. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bertrand100 - Noirs Guerriers 0:1

14e minuut.
N`Djeya passt de bal zonder na te denken. Moutchen rent richting de bal. Biloa onderschept slim de pass. Biloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bertrand100 - Noirs Guerriers 1:1

17e minuut.
Moutchen probeert naar een medespeler te passen. N`Guimbat rent richting de bal. N`Guimbat passt de bal met de wreef. Biloa rent richting de bal. Biloa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
N`Guindicta geeft de bal voor. Honi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djeya begaat een overtreding. N`Djeya krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dikongué met de inworp. Kotonang speelt de bal door. Iya rent richting de bal. Moutchen is nu in balbezit. Moutchen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bertrand100 54%, Noirs Guerriers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bertrand100 - Noirs Guerriers 1:1

59e minuut.
Omogu trapt de bal weg. N`Guimbat kan de bal niet met de borst controleren. Moutchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Guimbat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. N`Guimbat kan niet meer verder spelen. Ateke komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsangou met de inworp. N`Dengue geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boumtje maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
N`Konda is nu in balbezit. Ateke rent richting de bal. Ateke passt de bal in één keer door. Iya rent richting de bal. Iya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bertrand100 40%, Noirs Guerriers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bertrand100 - Noirs Guerriers 1:1