Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzalez Noirs Guerriers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonane verovert de bal door een tackle van achteren. Bonane geeft een hoge lob. Konamegui rent richting de bal. Konamegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - Noirs Guerriers 1:0

15e minuut.
Baoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talonsi met een sublieme pass. N`Jock speelt de bal door. Daar is Konamegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konamegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bonane geeft een hoge lob. Daar is Ekwala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talonsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekwala raakt geblesseerd tijdens het duel. Moutchen wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gonzalez - Noirs Guerriers 1:1

29e minuut.
Minlend geeft een hoge lob. Inworp. N`Jock met de inworp. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - Noirs Guerriers 2:1

30e minuut.
Atanga heeft problemen om de bal te vangen. Boumtje rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanga. Atanga krijgt een gele kaart. Boumtje raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boumtje kan niet meer verder spelen. N`Kembe komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Moudime is nu in balbezit. Moutchen onderschept slim de pass. Moutchen passt de bal in één keer door. N`Kembe bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kembe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 55%, Noirs Guerriers 45%.
gonzalez - Noirs Guerriers 2:1

54e minuut.
Moutchen passt de bal in één keer door. Sinju rent richting de bal. N`Kembe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Kembe krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Konamegui draait met de bal, schiet en ... Yebga rent richting de bal. Honi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yebga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atanga neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - Noirs Guerriers 3:1

67e minuut.
Inoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. N`Jock met een snelle inworp. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - Noirs Guerriers 4:1

69e minuut.
Talonsi rent richting de bal. Talonsi met een sublieme pass. Minlend bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui onderschept slim de pass. Konamegui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Omogu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moudime kopt de bal weg. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atanga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Dikongué rent richting de bal. Dikongué geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sinju de bal onder controle te krijgen. N`Kembe rent richting de bal. N`Kembe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
N`Kembe geeft een hoge lob. Talonsi is nu in balbezit. Talonsi passt de bal zonder na te denken. Konamegui is nu in balbezit. Konamegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Bonane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonane probeert naar een medespeler te passen. Yebga geeft de bal voor. Konamegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 49%, Noirs Guerriers 51%.
gonzalez - Noirs Guerriers 4:1