Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Rhinocéros Noirs Guerriers
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Honi rent richting de bal. Ekwala is nu in balbezit. N`Jie onderschept slim de pass. N`Jie schiet op doel. De bal raakt de paal. Omogu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue draait met de bal, schiet en ... Bassi heeft problemen om de bal te vangen. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Rhinocéros - Noirs Guerriers 0:1

10e minuut.
M`Bete rent richting de bal. M`Bete probeert naar een medespeler te passen. Sinkot rent richting de bal. N`Jie verovert de bal door een tackle van achteren. N`Jie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kouamo rent richting de bal. Kouamo speelt de bal door. Sinkot is nu in balbezit. N`Jie onderschept slim de pass. N`Jie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dikongué passt de bal zonder na te denken. N`Toh rent richting de bal. N`Toh passt de bal in één keer door. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Omogu trapt de bal weg. Bassi kopt de bal weg. Ekwala heeft problemen om de bal te vangen. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Honi geeft een lange en hoge pass. N`Toh kopt de bal weg. Daar is Ekwala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jie rent richting de bal. N`Jie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Rhinocéros 41%, Noirs Guerriers 59%.
Rouges Rhinocéros - Noirs Guerriers 0:1

46e minuut.
Billong onderschept slim de pass. Moutchen rent richting de bal. Moutchen passt de bal met de wreef. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie draait met de bal, schiet en ... Omogu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
N`Toh speelt de bal door. Minlend is nu in balbezit. N`Jie verovert de bal door een tackle van achteren. N`Jie schiet op doel. Omogu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rouges Rhinocéros - Noirs Guerriers 1:1

67e minuut.
Billong is nu in balbezit. Billong speelt de bal door. Minlend is nu in balbezit. N`Jie onderschept slim de pass. N`Jie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Rhinocéros 45%, Noirs Guerriers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rouges Rhinocéros - Noirs Guerriers 1:1