Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angel team les ailes du phoenix
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom passt de bal zonder na te denken. Kamga probeert naar een medespeler te passen. Panenbeng rent richting de bal. Panenbeng schiet op doel. Djomaha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tedga geeft een hoge lob. Nyamsi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panenbeng. Nyamsi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Mayebi verovert de bal door een tackle van achteren. Mayebi geeft de bal voor. Panenbeng met een sublieme pass. Djom rent richting de bal. Djom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kamga passt de bal zonder na te denken. Douala bereikt de bal nog maar net als eerste. Douala geeft de bal voor. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
angel team - les ailes du phoenix 1:0

41e minuut.
N`Kolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Kamga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamga probeert naar een medespeler te passen. Djom is nu in balbezit. Djom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kamga probeert naar een medespeler te passen. Panenbeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne rent richting de bal. Panenbeng rent richting de bal. Panenbeng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angel team 42%, les ailes du phoenix 58%.
angel team - les ailes du phoenix 1:0

55e minuut.
Atanga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foncha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
N`Kolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom passt de bal zonder na te denken. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikoume begaat een overtreding. Dikoume krijgt een gele kaart. Adjan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angel team 36%, les ailes du phoenix 64%.
angel team - les ailes du phoenix 1:0