Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions FC MAC OS X
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Parris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos rent richting de bal. Trejos haalt uit met een fantastische trap. Piza bokst de bal weg.

10e minuut.
Botello speelt de bal door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez onderschept slim de pass. Suárez draait met de bal, schiet en ... Piza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dely Valdés is nu in balbezit. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - MAC OS X 1:0

29e minuut.
Doeltrap. Piza trapt de bal weg van het doel. Carter kopt de bal weg. Trejos heeft problemen om de bal te vangen. Trejos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Botello onderschept slim de pass. Botello passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Trejos is nu in balbezit. Trejos haalt uit met een fantastische trap. Piza bokst de bal weg. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - MAC OS X 2:0

34e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dely Valdés is nu in balbezit. Trejos onderschept slim de pass. Trejos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - MAC OS X 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 37%, MAC OS X 63%.
Lions FC - MAC OS X 3:0

78e minuut.
Klungelig pakt Dely Valdés de bal. Trejos is nu in balbezit. Trejos probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Piza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Botello heeft problemen om de bal te vangen. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo passt de bal in één keer door. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - MAC OS X 3:1

83e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Saucedo met een sublieme pass. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades haalt uit met een fantastische trap. Parris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Botello rent richting de bal. Wilson begaat een overtreding. Botello raakt geblesseerd tijdens het duel. Botello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - MAC OS X 4:1

86e minuut.
Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos is nu in balbezit. Trejos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Julio met de inworp. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 34%, MAC OS X 66%.
Lions FC - MAC OS X 4:1