Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hassan real madrid veraguense
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
De La Iglesia geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Met opzet legt Chiari zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chiari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chiari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paredes raakt geblesseerd tijdens het duel. Galván zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forbes heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stewart met de inworp. Otero probeert naar een medespeler te passen. Peniche probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hassan 37%, real madrid veraguense 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC hassan - real madrid veraguense 0:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peña met een harde bal richting middenveld. Peniche speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Otero passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Otero onderschept slim de pass. Otero haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hassan - real madrid veraguense 1:0

73e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Jones is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hassan 33%, real madrid veraguense 67%.
FC hassan - real madrid veraguense 1:0