Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAC OS X real madrid veraguense
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - real madrid veraguense 1:0

5e minuut.
Norato heeft problemen om de bal te vangen. De Frías onderschept slim de pass. De Frías passt de bal in één keer door. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft de bal voor. De Frías speelt de bal door. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAC OS X - real madrid veraguense 1:1

12e minuut.
Chiari is nu in balbezit. Julio verovert de bal door een tackle van achteren. Julio met een sublieme pass. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - real madrid veraguense 2:1

24e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo met een snelle inworp. De Frías geeft een hoge lob. Gibson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAC OS X - real madrid veraguense 2:2

28e minuut.
Chiari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Julio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blades rent richting de bal. Blades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Norato geeft een hoge lob. Inworp. Lloreda met de inworp. De Frías rent richting de bal. De Frías geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - real madrid veraguense 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 51%, real madrid veraguense 49%.
MAC OS X - real madrid veraguense 2:3

46e minuut.
De Frías passt de bal in één keer door. Chiari is nu in balbezit. Blades onderschept slim de pass. Blades draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Forbes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Daar is Chiari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blades is nu in balbezit. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAC OS X - real madrid veraguense 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 40%, real madrid veraguense 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAC OS X - real madrid veraguense 3:3