Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Mingchu qazwsx123xz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Hyu. Cheng-Dea raakt geblesseerd tijdens het duel. Dae-Sun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lee-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Son-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatokme rent richting de bal. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hiu-Lee met een sublieme pass. Kyu-Song rent richting de bal. Kyu-Song passt de bal met de wreef. Kyung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Yong schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Park-Young met een harde bal richting middenveld. Dae-Sun probeert de bal met de borst te controleren. Dae-Sun speelt de bal door. Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hiu-Lee passt de bal met de wreef. Dae-Sun probeert naar een medespeler te passen. Mong-Mong rent richting de bal. Wang-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 44%, qazwsx123xz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inch Mingchu - qazwsx123xz 0:0

50e minuut.
Dae-Sun is nu in balbezit. Kyung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatokme rent richting de bal. Kyung-Yong rent richting de bal. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap. Park-Young bokst de bal weg. Kyung-Yong rent richting de bal. Kyung-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wang-Yong probeert de bal aan de voet te houden. Dae-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Sun passt de bal met de wreef. Wang-Yong rent richting de bal. Wang-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Park-Young met een harde bal richting middenveld. Wang-Yong kopt de bal weg. Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cheng-Hyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Uan controleert de bal met de borst. Dae-Sun begaat een overtreding. Dae-Sun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 46%, qazwsx123xz 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inch Mingchu - qazwsx123xz 0:0