Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
슬기 트랙터 Inch Mingchu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Kun met een sublieme pass. Son-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki rent richting de bal. Shuzuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki probeert naar een medespeler te passen. Son-Kun rent richting de bal. Park-Song onderschept slim de pass. Park-Song haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
슬기 트랙터 - Inch Mingchu 1:0

15e minuut.
Dae-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Sun probeert naar een medespeler te passen. Lee-Shin rent richting de bal. Wang-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yong probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Son-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki onderschept slim de pass. Shuzuki probeert naar een medespeler te passen. Park-Song rent richting de bal. Park-Song draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lo-Ling is nu in balbezit. Shuzuki is nu in balbezit. Park-Song rent richting de bal. Shuzuki is nu in balbezit. Shuzuki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lo-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong onderschept slim de pass. Wang-Yong passt de bal in één keer door. Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
슬기 트랙터 - Inch Mingchu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 슬기 트랙터 37%, Inch Mingchu 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
슬기 트랙터 - Inch Mingchu 1:1

55e minuut.
Ling-Chong kopt de bal weg. Shuzuki rent richting de bal. Shuzuki speelt de bal door. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lo-Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Ling geeft een hoge lob. Shuzuki met een sublieme pass. Park-Song rent richting de bal. Park-Song draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Lo-Ling de bal. Wang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong passt de bal in één keer door. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 슬기 트랙터 43%, Inch Mingchu 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
슬기 트랙터 - Inch Mingchu 1:1