Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingbuk Bukwon Mingchu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Chyuong onderschept slim de pass. Chyuong geeft een lange en hoge pass. Kwon-Doo speelt de bal door. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lo-Jang geeft een lange en hoge pass. Lo-Kang kopt de bal weg. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park schiet op doel. Kyu-Joon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 0:1

35e minuut.
Ling-Park heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Byung-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Park-Do neemt de hoekschop. Klungelig pakt Byung-Doo de bal. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 0:2

39e minuut.
Won-Li met een sublieme pass. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Kang begaat een overtreding. Lo-Yong raakt geblesseerd tijdens het duel. Sin-Lee wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingbuk 64%, Bukwon Mingchu 36%.
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 0:2

52e minuut.
Han-Bum is nu in balbezit. Han-Bum geeft de bal voor. Hyun-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Park draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Park-Do zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byung-Lee met een sublieme pass. Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Cheng geeft een hoge lob. Kyu-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hakihra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chan-Young met de inworp. Sin-Lee is nu in balbezit. Sin-Lee geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 1:2

80e minuut.
Kwon-Doo met een snelle inworp. Daar is Lo-Kang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Kang passt de bal met de wreef. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Park-Do met de inworp. Park-Kwo kan de bal niet met de borst controleren. Park-Kwo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingbuk 53%, Bukwon Mingchu 47%.
Bukong Mingbuk - Bukwon Mingchu 1:3