Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Mingchu 1.Jojo Jangma
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 13.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Tae-Li geeft de bal voor. Inworp. Cheng-Dea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Yong is nu in balbezit. Wang-Yong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cheng-Dea met een snelle inworp. Wang-Yong speelt de bal door. Hwan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong draait met de bal, schiet en ... Sung-Hyun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cheng-Dea geeft een hoge lob. Tae-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kun onderschept slim de pass. Wang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Mingchu - 1.Jojo Jangma 1:0

21e minuut.
Kyu-Li rent richting de bal. Dae-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Sun probeert naar een medespeler te passen. Wang-Yong rent richting de bal. Wang-Yong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong onderschept slim de pass. Wang-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 36%, 1.Jojo Jangma 64%.
Inch Mingchu - 1.Jojo Jangma 1:0

48e minuut.
Son-Kun geeft de bal voor. Kyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Sun begaat een overtreding. Dae-Sun krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hwan-Hyuong rent richting de bal. Wang-Yong is nu in balbezit. Tae-Li onderschept slim de pass. Hwan-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Mingchu - 1.Jojo Jangma 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 29%, 1.Jojo Jangma 71%.
Inch Mingchu - 1.Jojo Jangma 2:0