Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Jangma Inch Mingchu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Dae-Sun probeert naar een medespeler te passen. Habuko rent richting de bal. Habuko passt de bal zonder na te denken. Hwan-Hyuong rent richting de bal. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Sung-Hyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Jangma - Inch Mingchu 0:1

13e minuut.
Son-Kun rent richting de bal. Son-Kun geeft een lange en hoge pass. Jee-Hyun rent richting de bal. Hwan-Hyuong onderschept slim de pass. Hwan-Hyuong schiet op doel. Sung-Hyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Uk-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Kun speelt de bal door. Hwan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sung-Hyun trapt de bal weg. Kyu-Li kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lee-Sin de bal onder controle te krijgen. Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Doo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Wang-Yong is nu in balbezit. Wang-Yong schiet op doel. Dae-Sun heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Yong is nu in balbezit. Wang-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Jangma 66%, Inch Mingchu 34%.
1.Jojo Jangma - Inch Mingchu 0:1

66e minuut.
Wang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yong passt de bal in één keer door. Son-Kun rent richting de bal. Son-Kun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wang-Yong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Jangma - Inch Mingchu 0:2

72e minuut.
Jee-Hyun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Yong is nu in balbezit. Wang-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jee-Song onderschept slim de pass. Jee-Song passt de bal zonder na te denken. Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Doo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Jangma - Inch Mingchu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Jangma 64%, Inch Mingchu 36%.
1.Jojo Jangma - Inch Mingchu 1:2