Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
슬기 트랙터 qazwsx123xz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Kyu-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki onderschept slim de pass. Shuzuki passt de bal met de wreef. Park-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Song draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Joon-Song met een sublieme pass. Kyu-Song kopt de bal weg. Lo-Ling is nu in balbezit. Gatokme onderschept slim de pass. Gatokme draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Lo-Ling passt de bal met de wreef. Kyuong-Yo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Yo passt de bal zonder na te denken. Kyung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Yong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hiu-Lee met de inworp. Han-Kim controleert de bal met de borst. Lee-Shin rent richting de bal. Han-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yang-Kwoo trapt de bal weg. Kyu-Song is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling-Hyuong. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart. Kyu-Song raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kyu-Song kan niet meer verder spelen. Ling-Li komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 슬기 트랙터 66%, qazwsx123xz 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 0:0

56e minuut.
Gatokme bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatokme speelt de bal door. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong draait met de bal, schiet en ... Joon-Song maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 0:1

61e minuut.
Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatokme verovert de bal door een tackle van achteren. Gatokme geeft de bal voor. Yang-Uan rent richting de bal. Yang-Uan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Mong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jae-Bum met een snelle inworp. Shuzuki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong passt de bal in één keer door. Park-Song heeft problemen om de bal te vangen. Shuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 1:1

71e minuut.
Ling-Hyuong passt de bal met de wreef. Mong-Mong is nu in balbezit. Park-Song is nu in balbezit. Shuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 2:1

80e minuut.
Ling-Li met een sublieme pass. Hyun-Doo is nu in balbezit. Hyun-Doo passt de bal zonder na te denken. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 2:2

89e minuut.
Gatokme is nu in balbezit. Kyung-Yong is nu in balbezit. Lo-Ling begaat een overtreding. Kyung-Yong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kyung-Yong kan niet meer verder spelen. Tsun-Do komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 슬기 트랙터 42%, qazwsx123xz 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
슬기 트랙터 - qazwsx123xz 2:2