Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Jangma Bukong Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Won-Li passt de bal met de wreef. Tae-Li is nu in balbezit. Sin-Lee rent richting de bal. Sin-Lee schiet op doel. Jee-Hyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Won-Li zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin-Lee passt de bal met de wreef. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Jangma - Bukong Mingbuk 0:1

38e minuut.
Kyu-Li passt de bal in één keer door. Won-Li is nu in balbezit. Kyung-Gui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kyung-Gui naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Jangma 51%, Bukong Mingbuk 49%.
1.Jojo Jangma - Bukong Mingbuk 0:1

48e minuut.
Hyun-Gui geeft een hoge lob. Lo-Yong kopt de bal weg. Sin-Lee is nu in balbezit. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong schiet op doel. Sung-Hyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Uk-Song geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chan-Young zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin-Lee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Byung-Doo is nu in balbezit. Tae-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Li speelt de bal door. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo draait met de bal, schiet en ... Kyu-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hyun-Gui geeft een lange en hoge pass. Gui-Doo kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chyuong geeft een hoge lob. Gui-Doo is nu in balbezit. Kwoon-Kwoo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kwoon-Kwoo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kwoon-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Sin-Lee is nu in balbezit. Sin-Lee passt de bal in één keer door. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Jangma - Bukong Mingbuk 0:2

89e minuut.
Gui-Doo rent richting de bal. Kwoon-Kwoo rent richting de bal. Gui-Doo begaat een overtreding. Kwoon-Kwoo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kwoon-Kwoo kan niet meer verder spelen. Byung-Lee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Jangma 60%, Bukong Mingbuk 40%.
1.Jojo Jangma - Bukong Mingbuk 0:2