Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qazwsx123xz Bukwon Mingchu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Han-Bum passt de bal met de wreef. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap. Yang-Uan rent richting de bal. Yang-Uan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yang-Uan neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yang-Cheng met een sublieme pass. Park-Kwo rent richting de bal. Park-Kwo speelt de bal door. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Han-Kim kopt de bal weg. Kyung-Yong probeert de bal met de borst te controleren. Han-Bum is nu in balbezit. Kyung-Yong onderschept slim de pass. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qazwsx123xz 56%, Bukwon Mingchu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qazwsx123xz - Bukwon Mingchu 0:0

60e minuut.
Yang-Uan kopt de bal weg. Gatokme rent richting de bal. Gatokme passt de bal met de wreef. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kyuong-Yo kopt de bal weg. Dae-Lee kan de bal niet met de borst controleren. Dae-Lee geeft een lange en hoge pass. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sun-Kyuong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lo-Kang rent richting de bal. Lo-Kang geeft een lange en hoge pass. Mong-Mong probeert de bal aan de voet te houden. Park-Kwo is nu in balbezit. Park-Kwo draait met de bal, schiet en ... Sun-Kyuong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chan-Sing is nu in balbezit. Chan-Sing geeft een hoge lob. Gatokme heeft problemen om de bal te vangen. Park-Kwo rent richting de bal. Park-Kwo schiet op doel. Sun-Kyuong bokst de bal weg.

83e minuut.
Kyuong-Yo rent richting de bal. Park-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Do probeert naar een medespeler te passen. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
qazwsx123xz - Bukwon Mingchu 0:1

88e minuut.
Daar is Han-Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Lo-Kang geeft een hoge lob. Park-Kwo rent richting de bal. Park-Kwo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qazwsx123xz 60%, Bukwon Mingchu 40%.
qazwsx123xz - Bukwon Mingchu 0:1