Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qazwsx123xz Bukong Mingbuk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Byung-Lee rent richting de bal. Byung-Lee passt de bal zonder na te denken. Sin-Lee probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 0:1

17e minuut.
Chyuong geeft een lange en hoge pass. Lo-Yong rent richting de bal. Sin-Lee is nu in balbezit. Sin-Lee draait met de bal, schiet en ... Mong-Mong probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mong-Mong trapt de bal weg van het doel. Chyuong rent richting de bal. Met opzet legt Han-Kim zijn tegenspeler op de grond. Chyuong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Han-Kim rent richting de bal. Hyun-Gui rent richting de bal. Hyun-Gui geeft een lange en hoge pass. Yang-Uan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Uan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin-Lee passt de bal met de wreef. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Sun-Kyuong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 0:2

35e minuut.
Byung-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Gatokme is nu in balbezit. Gatokme passt de bal in één keer door. Kyung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Yong draait met de bal, schiet en ... Kyu-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 1:2

41e minuut.
Hiu-Lee passt de bal met de wreef. Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Doo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyun-Doo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Sin-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Song rent richting de bal. Won-Li onderschept slim de pass. Won-Li geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qazwsx123xz 56%, Bukong Mingbuk 44%.
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 1:3

50e minuut.
Sun-Kyuong speelt de bal door. Sin-Lee kopt de bal weg. Mong-Mong controleert de bal met de borst. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qazwsx123xz 54%, Bukong Mingbuk 46%.
qazwsx123xz - Bukong Mingbuk 1:3