Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingbuk qazwsx123xz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Han-Kim passt de bal met de wreef. Gatokme is nu in balbezit. Gatokme passt de bal met de wreef. Kyung-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Kyung-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - qazwsx123xz 0:1

10e minuut.
Inworp. Chyuong met de inworp. Chan-Young geeft een hoge lob. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel. Sun-Kyuong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Chan-Sing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Won-Li met de inworp. Sin-Lee is nu in balbezit. Sin-Lee geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Lee speelt de bal door. Kyung-Yong rent richting de bal. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lo-Yong rent richting de bal. Kyu-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Song geeft de bal voor. Kyung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Yong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - qazwsx123xz 0:2

33e minuut.
Sun-Kyuong probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Yong kopt de bal weg. Gatokme bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatokme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingbuk - qazwsx123xz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingbuk 51%, qazwsx123xz 49%.
Bukong Mingbuk - qazwsx123xz 0:3

59e minuut.
Kyu-Song geeft de bal voor. Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Gatokme rent richting de bal. Gatokme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kyu-Song geeft een lange en hoge pass. Byung-Doo is nu in balbezit. Met opzet legt Hiu-Lee zijn tegenspeler op de grond. Hiu-Lee krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kyung-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Byung-Lee rent richting de bal. Byung-Lee speelt de bal door. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hiu-Lee is nu in balbezit. Byung-Lee rent richting de bal. Byung-Lee passt de bal met de wreef. Lo-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Yong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kyu-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Gatokme is nu in balbezit. Gatokme geeft een hoge lob. Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong draait met de bal, schiet en ... Kyu-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingbuk 58%, qazwsx123xz 42%.
Bukong Mingbuk - qazwsx123xz 0:3