Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Mingchu Buk-Buk Mingma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Tae-Li met een sublieme pass. Klungelig pakt Byung-Lee de bal. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Byung-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Mingchu - Buk-Buk Mingma 0:1

7e minuut.
Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon geeft een lange en hoge pass. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Soo-Kwon geeft een lange en hoge pass. Byung-Lee is nu in balbezit. Jee-Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jee-Song krijgt een gele kaart. Byung-Lee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Byung-Lee kan niet meer verder spelen. Park-Hyu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ling-Kun probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Han-Bum met een snelle inworp. Takeshi rent richting de bal. Takeshi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hadong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadong geeft de bal voor. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Hyuong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 53%, Buk-Buk Mingma 47%.
Inch Mingchu - Buk-Buk Mingma 0:1

58e minuut.
Park-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Son-Kun. Son-Kun krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Soo-Kwon speelt de bal door. Hwan-Hyuong rent richting de bal. Kim begaat een overtreding. Hwan-Hyuong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dae-Sun met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Park-Hyu kan de bal niet met de borst controleren. Jee-Song is nu in balbezit. Park-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Park-Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tae-Li kopt de bal weg. Hwan-Hyuong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Hyuon is nu in balbezit. Wang-Yong onderschept slim de pass. Wang-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 50%, Buk-Buk Mingma 50%.
Inch Mingchu - Buk-Buk Mingma 0:1