Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buk-Buk Mingma Inch Mingchu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


30e minuut.
Jee-Kwoon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takeshi met de inworp. Hadong is nu in balbezit. Hadong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lee-Sin probeert naar een medespeler te passen. Ling-Kun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Li. Tae-Li krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ling-Kun raakt geblesseerd tijdens het duel. Son-Kun met een snel genomen vrije trap. Lo-Ling met een sublieme pass. Jee-Song is nu in balbezit. Byung-Lee onderschept slim de pass. Byung-Lee haalt uit met een fantastische trap. Park-Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Jae-Bum is nu in balbezit. Tae-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Li passt de bal in één keer door. Byung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buk-Buk Mingma - Inch Mingchu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buk-Buk Mingma 44%, Inch Mingchu 56%.
Buk-Buk Mingma - Inch Mingchu 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Soo-Kwon de bal. Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soo-Kwon krijgt een gele kaart. Cheng-Dea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Dea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Son-Kun is nu in balbezit. Takeshi begaat een overtreding. Son-Kun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lee-Sin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hwan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Soo-Kwon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheng-Won komt het veld opgelopen. Cheng-Dea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Yong is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jae-Bum ... Strafschop! Jae-Bum krijgt een gele kaart. Wang-Yong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wang-Yong neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buk-Buk Mingma 53%, Inch Mingchu 47%.
Buk-Buk Mingma - Inch Mingchu 1:0