Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Mingchu Bukong Mingbuk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jee-Kwoon geeft de bal voor. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo passt de bal zonder na te denken. Dae-Sun met een sublieme pass. Jee-Song heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kwoon-Kwoo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Byung-Lee komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Son-Kun is nu in balbezit. Byung-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Lee met een sublieme pass. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Mingchu - Bukong Mingbuk 0:1

25e minuut.
Wang-Yong passt de bal zonder na te denken. Daar is Cheng-Dea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyuong. Chyuong krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Wang-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yong speelt de bal door. Byung-Doo rent richting de bal. Hwan-Hyuong onderschept slim de pass. Hwan-Hyuong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wang-Yong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsun-Woo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 55%, Bukong Mingbuk 45%.
Inch Mingchu - Bukong Mingbuk 0:1

47e minuut.
Sun trapt de bal weg van het doel. Lee-Sin is nu in balbezit. Won-Li maakt een afschuwelijke overtreding. Won-Li krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Lee-Sin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Son-Kun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hwan-Hyuong rent richting de bal. Hyun-Gui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwan-Hyuong raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tsun-Woo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Mingchu 48%, Bukong Mingbuk 52%.
Inch Mingchu - Bukong Mingbuk 0:1