Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskander ALAHIE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
El-Wahsh rent richting de bal. Kalil onderschept slim de pass. Kalil probeert naar een medespeler te passen. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Abd El-Gabbar geeft de bal voor. Ferran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henadiy is nu in balbezit. Henadiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskander - ALAHIE 0:1

12e minuut.
Naji probeert naar een medespeler te passen. Henadiy is nu in balbezit. Henadiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Keshta passt de bal zonder na te denken. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abo Mosalam zijn tegenspeler op de grond. Naji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdul-Aziz met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ferran kopt de bal weg. Klungelig pakt Moosa de bal. Shaloufa is nu in balbezit. Naji rent richting de bal. Naji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Moosa geeft een lange en hoge pass. Shaloufa speelt de bal door. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap. Ammar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eskander - ALAHIE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskander 48%, ALAHIE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eskander - ALAHIE 1:1

47e minuut.
Abdul-Sabur met de inworp. Abd El-Gabbar is nu in balbezit. Abd El-Gabbar passt de bal zonder na te denken. El-Wahsh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Wahsh geeft een hoge lob. Lufti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Keshta is nu in balbezit. Keshta passt de bal zonder na te denken. Naji rent richting de bal. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskander - ALAHIE 2:1

83e minuut.
Shaloufa passt de bal zonder na te denken. Naji rent richting de bal. Harith rent richting de bal. Naji verovert de bal door een tackle van achteren. Naji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskander - ALAHIE 3:1

86e minuut.
El-Wahsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa passt de bal in één keer door. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskander 53%, ALAHIE 47%.
Eskander - ALAHIE 3:1