Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zizo team tadros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ehab rent richting de bal. Momen verovert de bal door een tackle van achteren. Naser verovert de bal door een tackle van achteren. Ehab rent richting de bal. Ehab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Suoud passt de bal met de wreef. Waseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Waseem geeft een lange en hoge pass. Ehab is nu in balbezit. Ehab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Waseem geeft de bal voor. Momen kopt de bal weg. Moteab controleert de bal met de borst. Qaraja is nu in balbezit. Qaraja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Shehab de bal. Qaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Qaraja met een sublieme pass. Moteab is nu in balbezit. Moteab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Momen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wagdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Shehab speelt de bal door. Naser is nu in balbezit. Momen speelt de bal door. Wagdy is nu in balbezit. Wagdy geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mujahid rent richting de bal. Moteab rent richting de bal. Mujahid onderschept slim de pass. Qaraja onderschept slim de pass. Qaraja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Momen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ameer begaat een overtreding. El-Ameer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizo team 48%, tadros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zizo team - tadros 0:0

47e minuut.
Karam rent richting de bal. Karam probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ratib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Ameer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Moteab passt de bal in één keer door. Daar is Waseem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Moteab rent richting de bal. Moteab haalt uit met een fantastische trap. Fakih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizo team - tadros 1:0

87e minuut.
Naser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khair al Din komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Khair al Din de bal. Khair al Din draait met de bal, schiet en ... Daar is Shawky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khair al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Khair al Din schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizo team 53%, tadros 47%.
Zizo team - tadros 1:0