Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ئئجءيبجد االببلالالعت
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
El-Tabie met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Usuma de bal. Usuma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tarak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahmud met de inworp. El-Halawany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Halawany draait met de bal, schiet en ... El-Menyawi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hasib rent richting de bal. Adel verovert de bal door een tackle van achteren. Adel haalt uit met een fantastische trap. El-Masry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ئئجءيبجد - االببلالالعت 0:1

19e minuut.
Daar is Usuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. Usuma onderschept slim de pass. Usuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ئئجءيبجد - االببلالالعت 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ئئجءيبجد 53%, االببلالالعت 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ئئجءيبجد - االببلالالعت 1:1

51e minuut.
Essam geeft een lange en hoge pass. Salah El-Din probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghaly is nu in balbezit. Ghaly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ئئجءيبجد - االببلالالعت 1:2

57e minuut.
El-Tabie geeft een lange en hoge pass. Salah El-Din heeft problemen om de bal te vangen. Ghaly met een sublieme pass. Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sabih is nu in balbezit. Sabih geeft een hoge lob. Abdul-Hasib is nu in balbezit. Adel is nu in balbezit. Adel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ئئجءيبجد 48%, االببلالالعت 52%.
ئئجءيبجد - االببلالالعت 1:2