Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed essam salama النمر الاسود
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Taymullah met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Amin geeft een hoge lob. Umarah rent richting de bal. Umarah haalt uit met een fantastische trap. Kameel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
El Hadeedi onderschept slim de pass. Soltan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi onderschept slim de pass. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... Abo Mosalam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed essam salama - النمر الاسود 1:0

25e minuut.
El-Nahy passt de bal zonder na te denken. Umarah is nu in balbezit. Mujahid met een sublieme pass. Daar is Umarah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarah schiet op doel. De bal raakt de paal. Umarah heeft problemen om de bal te vangen. Muntasir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umarah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Nahy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Abdul Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy rent richting de bal. El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Umarah is nu in balbezit. Umarah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ahmed essam salama - النمر الاسود 1:1

36e minuut.
El-Nahy rent richting de bal. Umarah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy rent richting de bal. El-Nahy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yousif is nu in balbezit. Atif verovert de bal door een tackle van achteren. Atif passt de bal in één keer door. El-Nahy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed essam salama - النمر الاسود 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed essam salama 58%, النمر الاسود 42%.
ahmed essam salama - النمر الاسود 1:2

48e minuut.
Amin heeft problemen om de bal te vangen. Amin geeft een lange en hoge pass. Daar is Yasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Hadeedi rent richting de bal. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Amin rent richting de bal. Amin geeft de bal voor. Yousif kopt de bal weg. El Hadeedi controleert de bal met de borst. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Amin verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadeedi onderschept slim de pass. El Hadeedi speelt de bal door. El-Hegrasy is nu in balbezit. El-Hegrasy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ahmed essam salama - النمر الاسود 2:2

84e minuut.
Murtadhy is nu in balbezit. El-Hegrasy rent richting de bal. Murtadhy rent richting de bal. El-Hegrasy onderschept slim de pass. El-Hegrasy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed essam salama 32%, النمر الاسود 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed essam salama - النمر الاسود 2:2