Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
النمر الاسود االببلالالعت
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Umarah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baha` komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Qadir is nu in balbezit. El-Nahy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Yousif rent richting de bal. Yousif geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Rayhan geeft de bal voor. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabbar onderschept slim de pass. Jabbar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Abdul-Rahman met een snelle inworp. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak met een sublieme pass. Adel rent richting de bal. Adel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Baha` is nu in balbezit. Baha` haalt uit met een fantastische trap. Rayhan probeert de bal aan de voet te houden. Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yousif geeft een lange en hoge pass. El-Menyawi bokst de bal weg.

41e minuut.
Soltan geeft een lange en hoge pass. Sabih kopt de bal weg. Daar is Soltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adel is nu in balbezit. Adel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: النمر الاسود 69%, االببلالالعت 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
النمر الاسود - االببلالالعت 0:0

49e minuut.
Mujahid geeft de bal voor. Baha` probeert de bal aan de voet te houden. Eid is nu in balbezit. Baha` onderschept slim de pass. Baha` haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mujahid heeft problemen om de bal te vangen. Sabih rent richting de bal. El-Nahy maakt een afschuwelijke overtreding. Sabih wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sabih kan niet meer verder spelen. Tamer komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Abdul-Rahman speelt de bal door. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nahy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Nahy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: النمر الاسود 58%, االببلالالعت 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
النمر الاسود - االببلالالعت 0:0