Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALAHIE االببلالالعت
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen hopeless


2e minuut.
Harith met een snelle inworp. Moosa kan de bal niet met de borst controleren. Tamer geeft de bal voor. Adel rent richting de bal. Adel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tarak passt de bal met de wreef. Ghaly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdul-Sabur. Abdul-Sabur krijgt een gele kaart.

34e minuut.
El-Shahhat bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shahhat passt de bal met de wreef. Rayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Henadiy verovert de bal door een tackle van achteren. Henadiy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
El-Shahhat bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shahhat passt de bal met de wreef. Henadiy rent richting de bal. Abu-ElHnoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-ElHnoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALAHIE - االببلالالعت 1:0

43e minuut.
Abdul-Rahman met de inworp. Ghaly rent richting de bal. El-Shahhat probeert naar een medespeler te passen. Adel rent richting de bal. Adel draait met de bal, schiet en ... Ammar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHIE 50%, االببلالالعت 50%.
ALAHIE - االببلالالعت 1:0

52e minuut.
Moosa rent richting de bal. Moosa geeft een lange en hoge pass. Abu-ElHnoud rent richting de bal. Henadiy rent richting de bal. Henadiy draait met de bal, schiet en ... El-Menyawi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Harith de bal onder controle te krijgen. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jabbar de bal. Jabbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Abdul-Rahman rent richting de bal. Abdul-Rahman geeft een lange en hoge pass. Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adel haalt uit met een fantastische trap. Ammar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Elkhateib met een harde bal richting middenveld. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak passt de bal zonder na te denken. Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Abo Mosalam passt de bal in één keer door. Abdul-Sabur rent richting de bal. Abdul-Sabur probeert naar een medespeler te passen. Henadiy is nu in balbezit. Henadiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALAHIE - االببلالالعت 2:0

90e minuut.
Abdul-Sabur passt de bal in één keer door. Jabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabbar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adel de bal. Adel schiet op doel. Ammar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALAHIE - االببلالالعت 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHIE 66%, االببلالالعت 34%.
ALAHIE - االببلالالعت 2:1