Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
النمر الاسود Eskander
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Yousif passt de bal met de wreef. Abdul-Aziz is nu in balbezit. Abdul-Aziz passt de bal met de wreef. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mujahid rent richting de bal. Naji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mujahid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ashraf de bal. El-Nahy onderschept slim de pass. El-Nahy schiet op doel. Lufti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
النمر الاسود - Eskander 1:0

8e minuut.
Eisa geeft een lange en hoge pass. El-Nahy is nu in balbezit. El-Nahy passt de bal met de wreef. Umarah is nu in balbezit. Umarah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa haalt uit met een fantastische trap. Soltan kopt de bal weg. Abo Mosalam bokst de bal weg.

13e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa passt de bal in één keer door. Umarah is nu in balbezit. Umarah schiet op doel. Yahayah probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Karim verovert de bal door een tackle van achteren. Karim passt de bal in één keer door. Naji is nu in balbezit. Naji draait met de bal, schiet en ... Abo Mosalam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
النمر الاسود - Eskander 1:1

31e minuut.
Yacoub rent richting de bal. Naji verovert de bal door een tackle van achteren. Soltan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shaloufa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Basim met de inworp. Karim rent richting de bal. Karim speelt de bal door. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujahid verovert de bal door een tackle van achteren. Mujahid probeert naar een medespeler te passen. Umarah bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
النمر الاسود - Eskander 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: النمر الاسود 64%, Eskander 36%.
النمر الاسود - Eskander 2:1

65e minuut.
Keshta speelt de bal door. Abdul-Aziz is nu in balbezit. Abdul-Aziz met een sublieme pass. Naji is nu in balbezit. Naji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Naji onderschept slim de pass. Naji passt de bal met de wreef. Raouf probeert naar een medespeler te passen. Umarah is nu in balbezit. Umarah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: النمر الاسود 62%, Eskander 38%.
النمر الاسود - Eskander 2:1