Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyamira FC Stokes Snakes
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Oloo probeert naar een medespeler te passen. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Koech speelt de bal door. Klungelig pakt Kipkoech de bal. Kipkoech geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anihla geeft een lange en hoge pass. Tanui is nu in balbezit. Kibaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kibaki krijgt een gele kaart. Tanui raakt geblesseerd tijdens het duel. Anihla neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyamira FC - Stokes Snakes 0:1

15e minuut.
Kibitok passt de bal in één keer door. Simiyu speelt de bal door. Lekimeju heeft problemen om de bal te vangen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyamira FC - Stokes Snakes 1:1

22e minuut.
Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju onderschept slim de pass. Lekimeju passt de bal in één keer door. Simiyu rent richting de bal. Simiyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Macachia geeft een hoge lob. Adumbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Omoro de bal. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kibaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abol komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Omoro met een snelle inworp. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe probeert naar een medespeler te passen. Lekimeju is nu in balbezit. Lekimeju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyamira FC 44%, Stokes Snakes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyamira FC - Stokes Snakes 1:1

52e minuut.
Koech rent richting de bal. Anihla onderschept slim de pass. Oloo begaat een overtreding. Anihla raakt geblesseerd tijdens het duel. Omoro wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Macachia is nu in balbezit. Macachia passt de bal in één keer door. Lekimeju rent richting de bal. Lekimeju schiet op doel. Na een snelle pass probeert Odindo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anihla passt de bal met de wreef. Korir is nu in balbezit. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir verovert de bal door een tackle van achteren. Korir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Omoro is nu in balbezit. Omoro passt de bal zonder na te denken. Ndururi rent richting de bal. Korir verovert de bal door een tackle van achteren. Korir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mungai geeft een hoge lob. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui geeft een lange en hoge pass. Korir rent richting de bal. Korir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyamira FC 61%, Stokes Snakes 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyamira FC - Stokes Snakes 1:1