Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la cuscatleca Unicorios Locos Asesinos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Casillas rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza geeft een hoge lob. Colunga probeert de bal met de borst te controleren. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Solorzano geeft een hoge lob. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Erazo de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Erazo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintanilla met de inworp. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Portillo geeft een lange en hoge pass. Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Barrientos geeft een lange en hoge pass. Caballero is nu in balbezit. Monterrosa begaat een overtreding. Caballero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caballero kan niet meer verder spelen. Punyed komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Monteagudo niet meer kan verder spelen. Iraheta Sanabria komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Erazo is nu in balbezit. Erazo geeft een lange en hoge pass. Solorzano rent richting de bal. Solorzano geeft de bal voor. Klungelig pakt Vizcarra de bal. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la cuscatleca - Unicorios Locos Asesinos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuscatleca 49%, Unicorios Locos Asesinos 51%.
la cuscatleca - Unicorios Locos Asesinos 0:1

47e minuut.
Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Casillas verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas geeft de bal voor. Barrientos rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Iraheta Sanabria bokst de bal weg.

72e minuut.
Santos Ortiz geeft de bal voor. Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la cuscatleca - Unicorios Locos Asesinos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuscatleca 47%, Unicorios Locos Asesinos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la cuscatleca - Unicorios Locos Asesinos 1:1