Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genaimber Manudos
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Paz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barahona met een snelle inworp. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Colunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Paz passt de bal met de wreef. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moscoso geeft een hoge lob. Arismendi rent richting de bal. Arismendi met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - Manudos 0:1

15e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Barahona probeert naar een medespeler te passen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Román de bal onder controle te krijgen. Colunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
genaimber - Manudos 1:1

22e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cerén rent richting de bal. Cerén geeft de bal voor. Inworp. Barahona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra geeft de bal voor. Colunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Blas Lizama speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moscoso kan de bal niet met de borst controleren. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moscoso. Moscoso krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Blas Lizama geeft de bal voor. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra onderschept slim de pass. Guerra schiet op doel. Colunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - Manudos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 43%, Manudos 57%.
genaimber - Manudos 2:1

65e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Arismendi onderschept slim de pass. Fonseca maakt een afschuwelijke overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart. Arismendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salazar wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Purdy trapt de bal weg. Alvarado kopt de bal weg. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Román de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Alvarado passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Léster Blanco de bal onder controle te krijgen. Purdy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 62%, Manudos 38%.
genaimber - Manudos 2:1