Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manudos la cuscatleca
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 17.9
goed Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cerén passt de bal met de wreef. Balcıoğlu is nu in balbezit. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bettiol rent richting de bal. Auguścik is nu in balbezit. Balcıoğlu speelt de bal door. Auguścik rent richting de bal. Auguścik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - la cuscatleca 1:0

7e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollberger verovert de bal door een tackle van achteren. Sollberger speelt de bal door. Bettiol rent richting de bal. Bettiol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - la cuscatleca 2:0

12e minuut.
Bettiol rent richting de bal. Bettiol passt de bal in één keer door. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bettiol passt de bal met de wreef. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu passt de bal in één keer door. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Villegas probeert de bal aan de voet te houden. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cerén geeft de bal voor. Vizcarra probeert de bal aan de voet te houden. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiol rent richting de bal. Bettiol haalt uit met een fantastische trap. Machado bokst de bal weg.

27e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Balcıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Sollberger verovert de bal door een tackle van achteren. Sollberger passt de bal zonder na te denken. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cerén is nu in balbezit. Cerén passt de bal met de wreef. Villalobos is nu in balbezit. Bettiol onderschept slim de pass. Bettiol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Balcıoğlu speelt de bal door. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mezaroş onderschept slim de pass. Mezaroş passt de bal zonder na te denken. Auguścik is nu in balbezit. Bettiol rent richting de bal. Bettiol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - la cuscatleca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 41%, la cuscatleca 59%.
Manudos - la cuscatleca 2:1

47e minuut.
Machado trapt de bal weg van het doel. Mezaroş kopt de bal weg. Portillo probeert de bal aan de voet te houden. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş speelt de bal door. Zelaya rent richting de bal. Zelaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol onderschept slim de pass. Bettiol probeert naar een medespeler te passen. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Auguścik is nu in balbezit. Vizcarra onderschept slim de pass. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - la cuscatleca 3:1

70e minuut.
Auguścik is nu in balbezit. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu rent richting de bal. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cerén geeft een lange en hoge pass. Vizcarra rent richting de bal. Auguścik verovert de bal door een tackle van achteren. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - la cuscatleca 4:1

87e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado met een sublieme pass. Mezaroş speelt de bal door. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Villalobos met een harde bal richting middenveld. Cerén kopt de bal weg. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 38%, la cuscatleca 62%.
Manudos - la cuscatleca 4:1