Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genaimber Unicorios Locos Asesinos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdez rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel. Gaitán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Berríos kopt de bal weg. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Erazo met een sublieme pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 44%, Unicorios Locos Asesinos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
genaimber - Unicorios Locos Asesinos 0:0

49e minuut.
Erazo rent richting de bal. Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama probeert naar een medespeler te passen. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barahona speelt de bal door. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra passt de bal met de wreef. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Monteagudo trapt de bal weg van het doel. Blas Lizama kopt de bal weg. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Erazo onderschept slim de pass. Erazo probeert naar een medespeler te passen. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 50%, Unicorios Locos Asesinos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
genaimber - Unicorios Locos Asesinos 0:0