Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasaquina real k.f
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor. Abrego kopt de bal weg. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft een hoge lob. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamacas rent richting de bal. Tamacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ronaldo geeft de bal voor. Acevedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Berríos de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez is nu in balbezit. Villegas onderschept slim de pass. Villegas geeft een hoge lob. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamacas rent richting de bal. Tamacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pasaquina - real k.f 0:1

34e minuut.
Valdez probeert naar een medespeler te passen. Méndez is nu in balbezit. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gomez trapt de bal weg. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tamacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamacas draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sagastume kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamacas de bal. Tamacas passt de bal in één keer door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Acevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo speelt de bal door. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Gomez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 49%, real k.f 51%.
pasaquina - real k.f 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 47%, real k.f 53%.
pasaquina - real k.f 0:1