Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el morelia masterweb
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Carballo rent richting de bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - masterweb 1:0

16e minuut.
Mendoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carranza komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Saca onderschept slim de pass. Villegas onderschept slim de pass. Villegas met een sublieme pass. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Villegas rent richting de bal. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Torres Alegría rent richting de bal. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez rent richting de bal. Villegas met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - masterweb 2:0

40e minuut.
Inworp. Umanzor met de inworp. Villegas is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 43%, masterweb 57%.
el morelia - masterweb 2:0

46e minuut.
Carballo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaitán komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas onderschept slim de pass. Villegas speelt de bal door. Mejia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Saca rent richting de bal. Villegas rent richting de bal. Saca rent richting de bal. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría geeft een lange en hoge pass. Saca kan de bal niet met de borst controleren. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Reyes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acevedo. Acevedo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal met de wreef. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 45%, masterweb 55%.
el morelia - masterweb 2:0