Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masterweb genaimber
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría probeert naar een medespeler te passen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barahona met een snelle inworp. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama passt de bal met de wreef. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal zonder na te denken. Mejia is nu in balbezit. Mejia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama onderschept slim de pass. Torres Alegría rent richting de bal. Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Purdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - genaimber 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 55%, genaimber 45%.
masterweb - genaimber 1:0

49e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Carranza rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blas Lizama de bal onder controle te krijgen. Villegas begaat een overtreding. Blas Lizama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Blas Lizama kan niet meer verder spelen. Pizarro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... Purdy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - genaimber 2:0

83e minuut.
Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met een snelle inworp. Guerra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernandez trapt de bal weg van het doel. Pizarro rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... Purdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 51%, genaimber 49%.
masterweb - genaimber 2:0