Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genaimber masterweb
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - masterweb 1:0

26e minuut.
Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal met de wreef. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 47%, masterweb 53%.
genaimber - masterweb 1:0

47e minuut.
Villegas rent richting de bal. Blas Lizama onderschept slim de pass. Blas Lizama passt de bal in één keer door. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Hernandez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
genaimber - masterweb 2:0

63e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Berríos is nu in balbezit. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Ramírez is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda geeft de bal voor. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genaimber 40%, masterweb 60%.
genaimber - masterweb 2:0