Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el morelia la cuscatleca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Saca geeft de bal voor. Inworp. Santos Ortiz met de inworp. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Monterrosa rent richting de bal. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Castillo rent richting de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saca. Saca krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - la cuscatleca 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Villalobos de bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Colón bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zelaya passt de bal in één keer door. Saca met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 59%, la cuscatleca 41%.
el morelia - la cuscatleca 0:1

47e minuut.
Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos passt de bal in één keer door. Carballo rent richting de bal. Carballo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Granados onderschept slim de pass. Granados geeft de bal voor. Villalobos kan de bal niet met de borst controleren. Villalobos passt de bal met de wreef. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el morelia - la cuscatleca 1:1

60e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo rent richting de bal. Carballo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vizcarra passt de bal in één keer door. Monterrosa kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saca. Saca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 36%, la cuscatleca 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el morelia - la cuscatleca 1:1