Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasaquina Unicorios Locos Asesinos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Caballero rent richting de bal. Caballero geeft een hoge lob. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Maldonado de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Domínguez rent richting de bal. Erazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Domínguez kan niet meer verder spelen. Cienfuegos komt het veld opgelopen. Araujo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pasaquina - Unicorios Locos Asesinos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 56%, Unicorios Locos Asesinos 44%.
pasaquina - Unicorios Locos Asesinos 1:0

52e minuut.
Daar is Erazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuegos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erazo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erazo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pasaquina - Unicorios Locos Asesinos 1:1

54e minuut.
Ronaldo geeft de bal voor. Valdez kopt de bal weg. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cienfuegos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Abrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Estrada kan niet meer verder spelen. Cienfuegos komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Valdez speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Valdez onderschept slim de pass. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasaquina 49%, Unicorios Locos Asesinos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pasaquina - Unicorios Locos Asesinos 1:1