Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masterweb Manudos
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Sollberger geeft een lange en hoge pass. Balcıoğlu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sollberger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bettiol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal zonder na te denken. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - Manudos 1:0

16e minuut.
Barahona rent richting de bal. Bettiol onderschept slim de pass. Bettiol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Auguścik de bal. Auguścik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
masterweb - Manudos 1:1

18e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Balcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Balcıoğlu passt de bal in één keer door. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik schiet op doel. Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cerén verovert de bal door een tackle van achteren. Cerén geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendoza de bal. Auguścik rent richting de bal. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - Manudos 1:2

28e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Mezaroş kopt de bal weg. Bettiol rent richting de bal. Auguścik rent richting de bal. Auguścik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettiol is nu in balbezit. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendoza krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Doeltrap. Ramírez trapt de bal weg van het doel. Machado kopt de bal weg. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hernandez bokst de bal weg.

35e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Balcıoğlu is nu in balbezit. Villegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezaroş wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcıoğlu controleert de bal met de borst. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cerén is nu in balbezit. Villegas begaat een overtreding. Cerén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Machado met een snel genomen vrije trap. Auguścik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 67%, Manudos 33%.
masterweb - Manudos 1:2

55e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş passt de bal met de wreef. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik draait met de bal, schiet en ... Neimar Miranda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sollberger neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bettiol de bal. Bettiol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - Manudos 1:3

66e minuut.
Auguścik passt de bal zonder na te denken. Daar is Balcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas onderschept slim de pass. Auguścik rent richting de bal. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
masterweb - Manudos 1:4

67e minuut.
Mejia met een sublieme pass. Klungelig pakt Benítez de bal. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Balcıoğlu speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Machado rent richting de bal. Mejia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machado met een snel genomen vrije trap. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Auguścik rent richting de bal. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masterweb 52%, Manudos 48%.
masterweb - Manudos 1:4