Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el morelia Manudos
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 28
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Colón trapt de bal weg. Mezaroş kopt de bal weg. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu is nu in balbezit. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:1

19e minuut.
Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado met een sublieme pass. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:2

24e minuut.
Bettiol verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Balcıoğlu de bal. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:3

29e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik schiet op doel. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granados probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:4

33e minuut.
Cerén onderschept slim de pass. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Bettiol rent richting de bal. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Colón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:5

43e minuut.
Bettiol rent richting de bal. Bettiol speelt de bal door. Auguścik rent richting de bal. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arismendi geeft de bal voor. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol passt de bal zonder na te denken. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 79%, Manudos 21%.
el morelia - Manudos 0:5

51e minuut.
Mezaroş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granados de bal. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:6

55e minuut.
Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén geeft de bal voor. Bettiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:7

60e minuut.
Gaitán speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado geeft de bal voor. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:8

62e minuut.
Cerén geeft de bal voor. Granados rent richting de bal. Bettiol onderschept slim de pass. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el morelia - Manudos 0:9

71e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Saca is nu in balbezit. Balcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Colón bokst de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiol schiet op doel. Colón bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arismendi zal de hoekschop nemen. Auguścik krijgt zijn hoofd ertegen. Colón bokst de bal weg.

72e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Saca heeft problemen om de bal te vangen. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik schiet op doel. Granados probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bettiol de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiol verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiol speelt de bal door. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Arismendi met een sublieme pass. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Granados de bal. Auguścik rent richting de bal. Auguścik haalt uit met een fantastische trap. Colón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el morelia 62%, Manudos 38%.
el morelia - Manudos 0:9